post

Till alla Michael Kors Lovers!

Har ni något speciellt favoritmärke som ni dras till lite extra? Det har jag, är väldigt svag för Michael Kors och då menar jag väskor, smycken, klockor hela köret. Jag har två MK klockor, ett armband, plånbok och Jet Set väskan. Kanske dags att variera sig till något annat märke snart, men det lär bli svårt, haha.
Har ni några MK produkter?

Campadre har en hel del MK produkter så in och kika ifall ni är nyfikna. Vill ni ha 10% på Campadre ⇐ så går du via denna länken.

This post contains adlinks from Adviral

 

Parker – Kronograf – Roséguld, 1599:- / Parker – Kronograf – Blå, 1699:- / Hartman-Kvarts-Svart med strass, 1999:- / Mk Halsband Logo Rosé, 799:- / Michael Kors Sexy Amber Edp 100Ml, 549:- / Hamilton – Väska – Svart, 2399:- / MK 2048 – Round Frame Sunglasses – Pink Tortoise, 1199:- / Rhea – XS Backpack – Pearl Grey, 1699:-

18 thoughts on “Till alla Michael Kors Lovers!

 1. Älskar mina två MK väskor och har varit bra sugen på en klocka länge. Men nästa väskinvestering blir troligen av annat märke men vet inte vad än

  • Ja klockorna är bara så fina, har 2 st också smyckena. Samma här min nästa väskinvestering blir nog dock ett annat märke om jag inte trillar över en MK 😉

 2. Jag är också förtjust i MK, har tre handväskor, några ballerinaskor och en klocka… 🙂

  SVAR: Lika mycket som man inte gillar fåglarna kl fyra på morgonen så gillar man dem till tusen när man dricker morgonkaffet vid 7-8-tiden! 😀

  • Åh ballerina skorna är ju bara såååå himla fina!!!
   Vilka fina handväskor har du? Hihi nä sant hur mysigt det än är med fågelkvitter så får dom anpassa sig lite,hihi.

  • Ja samma här älskar älskar MK. Jaaaaaa älskar klockorna jag har 2 som jag brukar variera mig mellan, en lite mer bling bling och en mer stilren 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *