post

Time For Event!

Nu äntligen är det dags för event imorgon i Göteborg, vi blir ett glatt gäng på 34 stycken härliga tjejer som ska mingla med oss på Hello Bombshell.
På Eventet kommer man att kunna tävla om härliga priser från Glacial bottles , Näsets fotvård, Sweet me, ShinethJewelry Dricka juice från Hjärtats Juiceri & äta lite gott från Mathem.
Tess & Mikaela kommer föreviga kvällen. Ni kommer också få känna & klämma på kläder från Capri Collection & även kunna köpa en del av deras vinternyheter (betalning sker genom swish).

Det ska bli så fantastiskt roligt att få träffa er alla!! Vi på LM Event hälsar er välkomna!

Time for event!

10 thoughts on “Time For Event!

    • Åh vi hade en fantastiskt kväll! Åh ja och vi hoppas att vi även kan ha ngt uppåt dina trakter snart med 😉 När Linda kommit ur sin bebisbubbla 😉

  1. Åh så roligt det låter, hoppas ni har en riktigt bra dag tillsammans. Ser fram emot lite bilder och rapportering därifrån sen!?

    sv: Tack! Jo nu mår jag bättre med det var den värsta smärtan jag någonsin upplevt i skallen så var lite läskigt. Är bara glad att det var virus och inte något värre.☺

    • Ja vi hade verkligen en helt fantastik kväll tillsammans! Japp lite rapportering har kommit, men det kommer såklart mer.
      Åh ush fina du, det förstår jag verkligen. Läskigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *