post

Tips på en helt underbar parfym!

Åh älskar ju parfymer och min absoluta favorit parfym Olympéa från Paco Rabanne är på rea nu! Har ni inte luktat på denna så gör det! Fick hem ett doftprov från en tidning en gång och nu är jag fast, luktar så himla gott! Min är snart slut, kanske dags att investera i en ny snart.
Jag gillar ju att variera mig så jag har många goda dofter i mitt badrumsskåp.

Vilken är din favoritdoft?

 

This post contains adlinks from Adviral

1. Olympéa / 2. Valentino / 3. Daisy Dream / 4. Viva La Juicy

27 thoughts on “Tips på en helt underbar parfym!

 1. Min favoritparfym är White Musk från The Body Shop <3
  Åh, ja, det är inte redigerat något på någon bild utom matbilderna och så kontrast på en av utsiktsbilderna – det behövs liksom inte mer 😀 Det är så vackert!

  • Åh nästa gång jag går in där skall jag lukta på den! Nä misstänkte nästan det, sjukt vackert!

  • Åh kul att så många i kommentarerna säger Viva La Juicy. Har aldrig luktat på JC:s parfymer. Borde nog göra det.

 2. Har svårt att hitta “min” doft.. Men en som jag fastnade för var min allra första för mer än 20 år sedan, Laura från Laura Biagiotti. Hänger absolut inte med i några trender vad gäller parfymer.. 🙂

  • Åh ja det är inte alltid helt lätt ibland. Men åh den är helt underbar och den finns ju kvar än.

  • Eller hur, älskar parfymer! Åh den vet jag luktar gott då jag stod i valet och kvalet att köpa den men så luktade den inte lika gott när den kom på mig,hehe.

 3. Å det är ju så kul med parfymer 🙂 Aldrig doftat på din favorit. Min favorit är från YSL, fick den i somras av min sambo och den var verkligen klockren 🙂 SV: så skönt att du är ledig imorgon 🙂 då får du ha det så bra <3

  • Ja det är verkligen kul med parfymer! Åh vad rart, att det blev så rätt med just den parfymen på dig. Kul! Dofta på min favvo, den är så god. Så skall jag dofta på din! Ja det var skönt med en ledig dag!

 4. men åhh nu står det still lila parfym en tre kantig flaska ha ha ja typ laflur typ alltså ja den är super just nu

  olympia verkar ju bra kul tips
  kram kram fin fredag

  • Ah har aldrig hört talas om den parfymen, hehem Men när du säger formen tänker jag på Alien By Thierry Mugler.
   Olympéa doftar underbart!

  • Ah jättemångas favvo härinne. Kul blir ju nyfiken så jag måste ju lukta på den! Ja haha verkar ju inte så lovade o mer snö kommer det. haha

 5. När jag vill känna mig extra fin använder jag Christina Augileras, men till vardags har jag en som jag faktiskt köper på Rusta för 49 kr, haha! Det märkliga är att den verkligen luktar supergott =) Kram sötaste <33

  • Ah med Aguileras luktar ju gott. Hihi Rusta alltså. Spännande. Det var ju billigt, då alla parfymer är sjukt dyra.

 6. Det finns så mycket parfymer med goda dofter men jag har liksom inte hittat min än 🙂 Letar. Fick ju en massa bra tips nu 🙂 Hoppas du får en skön fredag.

  • Ja det finns ju verkligen en uppsjö med dofter. Ah vad roligt! Ja här i inlägget fick du verkligen jättemånga idéer. Jag blev ju sjukt nyfiken på de flestas favvo härinne Viva La Juicy, så den kommer jag lukta på nästa gång. Men kommer nog aldrig gå ifrån min favvo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *