post

Tips på godaste glassen från Carte D´or!

Inleder inlägget med ett litet leende på läpparna då ni förmodligen tänker att är hon inte klok, glass nu? Ja, jag blev påmind när jag öppnade frysen att: Just det! Får inte glömma att tipsa er om denna goda glassen. Har redan glömt det ett flertal gånger nu. Gud, denna är så god verkligen! Jag gillar ju när det är lite syrligare smak, då jag är väldigt förtjust i både citron och lime. Denna var perfekt helt enkelt!

Just Carte D´or glassen tycker jag är bland dom godare glassarna och det borde dom vara med tanke på att dom också är lite dyrare. Man får vad man betalar för helt enkelt. Så har ni inte testat denna glassen gör det!
“Lemon and biscuit flavour ice creams with biscuit pieces. Drenched in a velvety lemon sauce and sprinkled with crunchy meringue pieces”.

Har nog faktiskt aldrig smakat någon glass som är godare än denna, Carte D´or Lemon Meringue Pie. Har ni testat den?

16 thoughts on “Tips på godaste glassen från Carte D´or!

 1. Den är riktigt god verkligen fast just glass känns inte helt lockande i denna sibiriska kyla.

  Svar: Ja PT har verkligen varit en klockren investering i mig själv känner jag. Just för att flå hjälp med ett helt program och teknik speciellt som jag inte kommer iväg på gymet när jag är själv med barnen och vill kunna göra det hemma. Även om man googlar övningar så är det inte riktigt samma. Började titta på träningshelger riktigt seriöst idag, nu ska det bli av

  • Ja den är så himla god den glassen, nä haha precis det jag skrev. Jäklar vad kallt det är!
   PT är bra får nog överväga det tror jag. Åh kul, säg gärna till ifall du hittar någon träningsresa 🙂

 2. Jag gillar den smaken med choklad bäst. Idag var jag och dottern tokiga och köpte frozen youghurt när vi var i stan. Det var så kallt att vi frös långt in i magen.

  Kram på dig från mig.

  • Ja alltså lite kallt ute för glass nu, men såhär på kvällen kan jag bli så sugen. Av denna glassen tar jag lite i taget för jag vill spara, perfekt,hehe. Jäklar vilket skitväder vi har nu alltså. Våren får gärna komma!

 3. Åh men det behöver du ju inte oroa dig för – med din stil kommer du passa in som fisken i vattnet i Dubai. Jag hade mest oroat mig för vad jag ska lämna i dricks till alla som passar upp en haha. Världens sämsta på att ha kontanter på mig och får alltid skämmas när jag beställer roomservice eller när nån bär upp väskorna – för att jag aldrig har nåt att ge dom. Ska bli skönt i Tokyo där dricks anses ohyfsat.

  Ps. Jag kan vara en av dom få människorna i världen som inte gillar glass speciellt mycket (för kallt haha) – och om jag äter det så väljer jag lakrits, mjukglass eller magnum vit =)

  • Åh vad snäll du är! Hoppas att jag kommer passa in känner mig ju ganska så casual,haha. Ja dricks ja, alltid en obehagskänsla det där,hehe.
   Åh glass som är så gott,speciellt denna. Haha ja det är kallt men gott.
   Ah Tokyo, kommer bli sjukt häftigt!

  • Ah och denna glassen är extra god. Hm jag anser att det är en mognadsfråga faktiskt. Man ser sällan någon “äldre” med piercingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *