post

Tips på mysig restaurang i Köpenhamn

När ni åker till Köpenhamn nästa gång, gör ett stopp på Fiolstræde (Restaurant Italia). Vi besökte den i somras och det är en supermysig gata. Där ligger denna italienska restaurangen. Dom kör all in med italiensk personal, pratar italienska, Fantastiska pizzor! Så gott! Väldigt trevlig personal och bra service.
När vi var där satt vi på uteserveringen men även inomhus är det mysigt.

Nästa gång jag är i Köpenhamn så går jag definitivt dit igen! En av mina vänner var där nyligen och dom var jättenöjda också. Har hört flertalet som bland annat går dit och firar sin bröllopsdag. Det är ett gott tecken tycker jag.

I mitt inlägg #swedensincopenhagen så hittar ni mer Köpenhamn tips, här hittar ni Dag 2 också.

Har ni några andra grymma Köpenhamns tips?

Bilderna är lånade från restaurangens hemsida.

26 thoughts on “Tips på mysig restaurang i Köpenhamn

 1. Åh, det llåter ju verkligen nice! Var länge sedan jag var i Köpenhamn nu, kanske får bli snart igen och då ska jag definitivt dit!

  SV: Ja det var en väldig lättnad får jag säga! Därefter har det dock gått tyngre igen, men senast blev det seger igen, så nu kanske det har vänt igen 🙂

  Hur har det gått med träningen och alla tips du fick in då för några veckor sedan? 🙂

  • Ja, det är ett jättemysigt ställe verkligen! Köpenhamn är ju fantastiskt på alla sätt! Så nära och ändå så olikt. Jag tränar i alla fall ett pass varje onsdag nu. Börjar lite smått så att jag inte tröttnar 😉 Har ju många bra tips att ta till vara på nu.

  • Åh vad roligt, då kom mitt tips lägligt med andra ord. Åh inget att fundera på åk till Köpenhamn det är så himla mysigt!
   Läs gärna via min länk mina andra tips om du inte redan gjort det 😉

  • Tack, ja detta stället är så himla mysigt. Rekommenderas! Ah det stället skall jag spana in nästa gång! Har dom bara sushi?

 2. Tack för tipset. Skulle gärna åka till Köpenhamn och Danmark i vår. Jag är tok förtjust i Hornbeck och deras mils långa stränder. Imorgon kommer inlägget om bloggkärlek upp.

  Kram Kamilla

  • Åh så lite så. Rekommenderar verkligen ett besök på denna restaurangen! Köpenhamn är fantastiskt så det tycker jag verkligen du ska! Hornbeck är så fint!

 3. Måste ju ändå säga vännen att din header är otroligt fin o DÄÄÄÄÄR är du jätte fin i håret <3 såå nu glömde ja inte säga det =)
  Alltid kul med tips vem vet om man ska dit
  ja du nu slipper han lida mera men fyyy va jobbigt det är 🙁 🙁
  känner mej snurrig me allt så ja hoppas bara ja gör rätt tills i morgon kram

  • Men åh hihi tack snälla du, på bilderna i min header så är håret lockat med locktång, tog galet lång tid,hehe. Förstår det, man får lov att vara lite snurrig tar ett tag innan det sjunker in. Massa kärlek till dig!

 4. Mina favvo locations är Glyptoteket (så makalöst vackert!), utsikten från Rundatornet och alla coola väggmålningar och att dricka öl på en klippa med utsikt över sjön i Christiania (synd bara att man inte får foto där inne). Ska snart dit igen, men det är än så länge en hemlis.

  • AH Glyptoteket glömde vi ju bort sist vi var där! Nice man hittar sina favorit ställen alltså! Åh ni kommer få det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *