post

Tips på sommarläsning, Kritgubben!

Det tog mig knappt en vecka att läsa ut denna boken, tyckte den var kanonbra. Liknar inte någon annan bok jag läst och man ville inte heller sluta att läsa den, vilket är ett gott tecken! Läslusten har infunnit sig igen, lagom passande till semestern. Den har fått jättebra recensioner av Sunday Times, Stephen King himself och även Lee Child!

Vad läser ni just nu? Nyfikna på mer boktips så kan ni alltid kika in min kategori film, musik & böcker.

“Du kan känna den i skogen, på skolgården och i lekparken; du kan känna den i husen och på uppfarterna. Du kan känna den på de flesta platser i den lilla staden Anderbury. Rädslan att något eller någon iakttar dig.

Det började 1986, på tivolit, dagen efter olyckan. Det var då den 12-årige Eddie träffade mr Halloran – Kritgubben. Det var han som gav Eddie idén om kritfigurerna: ett sätt att skicka hemliga meddelanden till vännerna. Det var roligt ända till att kritfigurerna ledde dem till en död kropp.

Trettio år senare, när Eddie tror att det förflutna ligger långt bakom honom, kommer plötsligt ett kuvert med en krita och en kritfigur.
Kommer historien att upprepa sig? Var spelet egentligen aldrig över” ?

10 thoughts on “Tips på sommarläsning, Kritgubben!

  • Åh läs den är så himla bra! Av någon anledning har jag inte kommit till skott och börja läsa hennes böcker än, måste nog göra det för jag har hört att dom är jättebra!

 1. perfekt med bra läsning nu på sommaren <3 Jag brukar vara dålig på att läsa men gillar att hitta en bra bok att sjunka ner i. Just nu läser jag en bok av gabrielle Bernstein, universe has your back. Riktigt intressant.
  Kram och ha en toppen dag

  • Ja, så underbart & koppla av med en riktigt bra bok! Nu skall jag börja läsa Persbrandt biografi. Ah aldrig hört talas om, får spana in den!

  • Ja, den var riktigt bra. Nu skall jag börja att läsa Persbrandt biografi. Skall bli intressant!
   Underbart att läsa en bok eller fler under sommaren!

 2. Spännande det låter! Har börjat läsa en bok med Hans Rosling som heter “Hur jag lärde mig förstå världen”. Har inte kommit så långt än med den men gillar den! 😀

  • Ja den är superspännande denna boken! Åh googlade ditt tips här och den verkar ju riktigt bra! Nu skall jag börja läsa Persbrandt biografi.

 3. Låter faktiskt som en jättebra bok. Tack för tipset! Själv läser jag Jenny Colgans böcker, otroligt bra!

  Sv; javisst är det fint i Köpenhamn! Älskar verkligen staden & så mycket liv det var i staden 😀
  Ja, visst. Nu följer jag resten av VM! 😀 hoppas nog på att Frankrike tar hem allt 😉

  • Ja, den rekommenderas verkligen! Aldrig läst någon av hennes böcker. Kikade fanns ju massor av dem,hehe.
   Älskar Köpenhamn. Ja, hopas nästan på Kroatien då det var evigheter sedan dom gick såhär långt. Återstår att se imorgon, men Frankrike är ju riktigt duktiga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *