Uddevalla- Världen Runt!

Den 18 september så drar ett hälsoprojekt igång på jobbet som heter Uddevalla Världen Runt! Jag är verkligen supertaggad och har dragit ihop ett lag på jobbet. Man skall vara minst 5 max 12 personer. Vi är 9 st. Perfekt utmaning för att verkligen komma igång på riktigt! Det sista så har jag verkligen varit urdålig på att komma igång med träningen. Men nu jäklar. Detta skall vi vinna!

Vad är då Uddevalla Världen Runt? Det innebär att vi i lag skall motionera minst 3,5 h/vecka per person i laget. Här räknas inte steg utan tiden som man motionerar. Så länge man motionerar, man kan alltså cykla, gå ,springa, gymma etc. Detta för att vi skall uppmanas till att träna. Allt registreras via en app. Antalet i laget spelar ingen roll för det omvandlas, då vissa kanske är färre och andra är fler i sitt lag. Det är givetvis priser i potten som spa, eller middag och annat.

Har ni gjort något liknande? Hur skall jag som lagledare peppa mitt lag bäst? Tips?

Uddevalla- Världen Runt!

22 thoughts on “Uddevalla- Världen Runt!

 1. Så roligt, påminner om utmaningen vi hade på jobbet i våras. Vi använde WE+ appen för att registrera våra träningspass och där kan man gilla och kommentera när någon lägger upp så som lagledare vore det kanske roligt att du ger beröm när de andra i laget gjort bra ifrån sig. Sen lär ju du föregå med gott exempel också och kanske lägga upp peppande bilder osv från din egen träning om det är möjligt, utan att spamma övriga laget!:P Kanske anordna något gemensamt tillfälle för träning?
  sv: Hehe jag glömmer aldrig när jag sagt att jag ska göra nåt, men det kanske tar lite tid ibland bara!;)

  Nope Pisa har jag inte haft möjlighet att se ännu men det finns med på min lista för framtiden.

  • Ja så jäkla kul, ser fram emot detta. Perfekt tillfälle att ta tag i träningen! Japp vi har en app som verkar bra, glömt vad den hette nu bara,haha. Men man verkar kunna göra mkt i den! Tack för alla grymma tips!
   Det lutar åt Pisa men det återstår att se,haha.

 2. Men åh vad roligt det låter! Hm, att hålla god motivation och positiviteten uppe tror jag stenhårt på. Till alla vinnarskallar kan du regelbundet påminna om prispotten – det hade jag nappat på haha.

  • Ja så himla roligt! Man får passa på att ta tillfället i akt att ta sig själv i kragen nu! Yes vi är alla vinnarkallar i mitt lag, så motivationen hoppas jag finns där;)

 3. 3,5 timme i veckan är ju lätt som en plätt, det fixar du väl på bara hundpromenaderna? Jag har laddat ner ICA´s hälsoapp där man får rabatt baserat på hur mycket man rör sig och blev förvånad hur mycket jag – som aldrig har satt min fot på ett gym – rör mig. Minst en timmes promenad varje dag, oftast mer. Och då går jag typ bara till och från jobbet och in till stan ibland. Jag väljer ju oftast bort bilen om jag inte ska handla nåt jättetungt.

  • Nä exakt det borde inte vara några problem faktiskt! Men har slöat till mig lite så jag behöver komma igång. Går dock sjukt mkt på jobbet, haha. Ja men man rör sig mer än vad man tror! Skall bli grymt kul detta och vårt lag måste ju bara vinna,hehe.

  • Ja kul när det händer ngt på jobbet, många lag som anmält sig med tydligen;) Hoppas på att vi vinner såklart!

 4. Pingback: Bubbly Friday, is a Happy Friday

 5. Pingback: En söndag i hälsans tecken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *