post

Utställarna avslöjas en efter en nu!

Nu närmar det sig verkligen! Utställarna på vårt influencermingel Scandic Triangeln avslöjas en efter en nu! Vi har några fantastiska företagare kvar att presentera! Det är 40 influencers som anmält sig! Så himla roligt! Behöver vi säga att vi längtar? Mingel, utställare,föreläsning, bubbel,tilltugg, tävlingar hos företagarna, vinster och mycket mer!

LaDerma Hudvård & Skönhetsklinik kommer att presentera en ny effektiv behandling mot celluliter som vi är så nyfikna på! Den färgstarka konstnären Gina Cinnamoni kommer också att vara på plats och visa upp sina fantastiska verk.

 

13 thoughts on “Utställarna avslöjas en efter en nu!

 1. Så roligt det hade varit att delta, tyvärr lite för långt och kanske inte så lämpligt att släpa med en liten en…

  Svar: Det låter så kul med en drönare! Får spana lite på nätet. Såg några som flög över kanalen i Thn med drönare, det såg riktigt kul ut!

 2. ja det är synd ja bort för långt i från låter skoj

  ja men du vilka idioter det finns o bara genom de kommer in . de läser. de skriver elakt. o sen kollar de om ja svarat ?? alltså att de orkar . de e massa saker att göra om de nu retar sej på nåt gud

  • Ja haha håller med dig att dom orkar, och lite sjukt beteende oxå tycker jag. Finns tyvärr många därute som inte mår särskilt bra. Men det är inte rättfärdigat och spy ur sig massa skit för det. Men,men så är det finns små elaka troll som kryper ur sin grotta då och då.

 3. Vad roligt 🙂 Och lycka till med castingen i helgen, för det var denna helgen eller hur? Så himla spännande. Ha en toppen fredag <3

  • Ja vi har fantastiska företag på plats så det gör det lite extra roligt! Åh tack så himla mycket. Japp den är imorgon och är verkligen skitnervös!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *