post

VAB och pyjamas hela dagen

Vi har haft tur då Alfred mycket sällan är sjuk. Men som på så många andra barn nu så slog febern till såhär lite lagom innan jul. Då får man mysa och gå i pyjamas hela dagen, gäller både barn och mamma. Dricker gott kaffe gör jag med. Kaffet på jobbet är under all kritik!

Idag är det jag som vabbar. Imorgon är det Patrik. Vi försöker dela upp det trots att det är han som tjänar mest pengar. Just för att en arbetsgivare inte skall bli drabbad och likaså att mina arbetsuppgifter betyder lika mycket som hans. För min del så kom denna vabben inte alls bra. Bra med jämställdhet också tycker jag. Så i största möjliga mån så försöker vi dela upp det. Tycker det är och borde vara en självklarhet!

Hur gör ni med VAB?

VAB och pyjamas hela dagen

8 thoughts on “VAB och pyjamas hela dagen

  1. Jättetråkigt att bli sjuk till jul. Gott i alla fall att ha mamma eller pappa hemma då. Det kan till och med vara skönt för föräldern att få lite lugn från ett stressigt jobb, en dag eller två! 😉

    • Ja så synd. Men febern är borta, Han är bara väldigt förkyld nu bara stackarn. Men det går nog bra. Ja hihi, för mig kom det väldigt olämpligt, men fick löst det mesta idag på jobbet. Skööönt. För jag är ju ledig i mellandagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *