Vacay Mode On!

När man inte har fattat att det är semester! Känslan har inte riktigt infunnit sig än. Kanske gör den det imorgon när man åker till Köpenhamn istället för att åka till jobbet på en måndag. Kan ju alltid hoppas!
Nu får man hoppas att sommarens väder kommer bli bättre än vad det är nu..

Som ni har märkt så har aktiviteten inte varit jättestor härinne det sista. Vet inte riktigt vad det beror på, har väl inte tiden helt enkelt. Häng med mig på instagram istället vettja @lindamarie.nu så får vi se vad jag gör med bloggen. Kanske får tillbaka suget igen.
Det är så mycket annat i livet just nu med “måsten” och annat som man vill hinna med. När man inte var ensamstående så fanns det ju helt klart lite mer tid över till annat. Nu vill man prioritera rätt.

14 thoughts on “Vacay Mode On!

  1. kan tänka mej det är värre för dej nu o hänga me ja va jobbigt med vädret hoppas sommaren kommer tillbaka ha det så mysigt i köpenhamn nu då kramar om

    • Ja bloggandet blir lidande verkligen, tycker inte att det är så roligt längre kanske. Instagram är både lättare och går snabbare att uppdatera. Vet inte riktigt hur jag skall göra för att få lusten tillbaka.

    • Semestern har varit ljuvlig verkligen, men alldeles för kort och har helt tappat lusten för bloggandet :/ Vet inte hur jag skall få nytändning till detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *