post

Vacker solnedgång i Lysekil

Vi ångrar verkligen inte en sekund att vi köpte vår drönare DJI Spark, den är värd varenda krona! Ur perspektivet från ovan så blir det verkligen en helt annan vy. Så himla kul att klippa ihop små klipp med! Kolla in min instagram @lindamarie.nu och följ mig gärna där för mer bilder.

Varit lite frånvarande här då vi sliter på med att få de sista delarna på plats med eventet som vi längtar så till. Vi har verkligen helt fantastiska priser! Vi skall räkna ihop totalsumman för alla vinster och även presentera de sista företagen som kommer vara på plats. Maj är helt hektiskt, helt galet mycket att göra.

Har ni varit i Lysekil? Om inte så kan jag verkligen rekommendera ett besök dit framförallt till Norra Hamnen som är så fint och där ligger ett par helt underbara restauranger som Norra Hamnen 5 och Publik. Den sistnämnda är helt klart min favorit! Lysekil är helt fantastiskt på sommaren.

21 thoughts on “Vacker solnedgång i Lysekil

  • Ja finns nog inget som är så vackert som en solnedgång 😉 Eller hur, har du vägarna förbi ngn gång så åk dit.

 1. Men så fina vyer med drönaren som fotostativ! Hur är det med det, måste man ha tillstånd för att flyga eller fota med drönare? ?

  SVAR: Visst är det helvridet att man tror att hela arbetsplatsen faller samman bara för att man är sjuk?! I och för sig har vi jobb där man inte får in en ersättare utan högarna ligger kvar när man kommer tillbaka… plus lite som tillkommit när man varit borta! ?
  Kommer absolut att hålla tummarna och till och med titta på programmet när du är med!

  • Men eller hur blir ju ett hel annat perspektiv från ovan. Kul! Nej man behöver inte ha tillstånd, finns mer att läsa på Länsstyrelsens sida gällande det. Men man skall ju ha lite folkvett och respektera andras egendom osv. Jamen eller hur, likadant här högvis när man kommer tillbaka. Men, men man får ta det med ro.
   Ah vi bor ju nära Lysekil, så fint!

 2. Du menar väl inte allvar med att ha tagit bort min kommentar om att jag tycker att det är mer än okej att småprata med människor när man är ute och handlar eller så? Så otroligt narcissistiskt gjort i så fall, att inte ens kunna bemöta det minsta lilla ifrågasättande…och är det ens värt att ha en kommentarsfunktion då? Hoppades på att du hade mera självdistans och förmåga att reflektera över ditt eget beteende men tydligen inte. Så hejdå och för mig “good rid of” denna blogg!

  • Ser inget intresse i att besvara en anonym kommentar när personen bakom skärmen inte ens vågar stå för vem denne är.
   När jag spårar IP:numret så ser jag detta och ringer jag till bredbandsbolaget så får jag också reda på vem du är. Hade du däremot skrivit till mig i egenskap som en ” riktig” person och inget troll bakom skärmen så hade jag gladeligen svarat dig. Vissa dagar när man är trött o stressad och man bara vill hem men måste uträtta ärenden så orkar man inte helt enkelt prata med folk och just den dagen av alla dagar var folk extra pratsamma när det inte brukar hända alls. Såhär efteråt så var det bara lite roligt därför jag postade det också. Så varsågod jag ser faktiskt inget värde i att du är kvar här när du inte ens vågar stå för vem du är.

   IP-information
   IP-nummer 85.229.227.245
   Värdnamn c-f5e3e555.217-11-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se
   Stad Gnesta
   Land SE
   Internetleveratör
   Telenor Norge AS

 3. men åh jobbiga kommentarer över.. =/

  är det tillåtet att fota överallt liksom eller får man fråga om lov.? tänker liksom man kanske inte fotar så direkt på någons tom eller hus men ja hi hi nyfiken på hur det är det är ju så himla coolt o ger fina bilder

  • Ja, haha underbar kommentar. Precis som att jag skulle ha en skyldighet i att svara på anonyma kommentarer, herregud så dumt. Samt att personen inte heller vågar stå för sin kommentar och kommentera anonymt.
   Det krävs inget tillstånd men man får ju tänka sig för så att man inte fotar där man inkräktar på någon eller något såklart. Finns att läsa på Länsstyrelsens sida vad som gäller.
   Det blir ju helt underbara bilder från ovan!

  • Ja solnedgång när den är som bäst. oooh tack snälla du, man kan ju alltid hoppas,hihi. Men nervöst är det helt klart!

  • Tack, finns inte så mycket annat som är vackrare än en solnedgång. Högt på listan kommer oxå härliga stränder och turkost vatten såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *