post

Vad skall jag göra? Hjälp mig gärna..

På fredag så har jag bokat tid hos frissan. Första gången jag någonsin håller det med 10 veckor, eller jag nästan iaf, har gått 2 veckor över tiden dock. Jag har sjukt svårt att bestämma mig, tycker ju att det alltid är kul med förändring. Nu har jag nått dit jag ville från början med att det skall se hyffsat naturligt ljust ut, vilket det gör nu. Är väl annars råttfärgad åt det lite mörkare hållet i vanliga fall. Så jag vill nog inte göra det mörkt nu. SÅHÄR SER JAG UT NU.

Vore verkligen kul att höra vad ni tycker! Alltid bra med andra infallsvinklar, som ser mig på ett annat sätt än jag själv 😉 Såhär går mina funderingar
→  Lägga en mörk färg undertill
→ Ljus upp det liiite till (om jag vågar på grund av hårkvalitén).
→ I med lite ljust och färga håret nedtill lavendel (svårt att behålla den färgen dock)
→  Så sugen på att permanenta håret!
→ En riktigt snygg brun med ljusa slingor i “highlights” är ju så läckert! Har dock slitit så för det ljusa nu!

HELP ME OUT HERE! Tänker att ni har massa bra idéer.

25 thoughts on “Vad skall jag göra? Hjälp mig gärna..

  • Hihi det blev lite blonda slingor och lite andra, så nöjd! Ja tänk vad man kan göra med locktång,hehe. Dags att byta ut lite bilder i min header nu!

  • Ja, helt underbart med frissan. Det gjorde gott kan jag säga. Min frisör tycker inte att jag skall gå åt det bruna hållet igen. För jag ångrar mig och det sliter så på håret att komma hit där jag är idag. Ja det slet lite igår med dock. Men nu är jag ju här liksom.

 1. Det sista alternativet med en fin brun färg och ljusa slingor låter riktigt snyggt. När jag såg fotot på dig så tänkte jag att det skulle verkligen passa dig! 😀 Kramis

 2. Jag tycker att du kommer bli fin hur du än gör 🙂 Så kul att förnya sig lite 🙂

  Sv: Jaa Simon i Bonde söker fru är verkligen en Sarah-kille 😉

 3. Jag ska till frisören den 26/10 och slinga mitt barr, kör på det jag brukar. Ljusa slingor med en ljus ljus nyansering. Känns som att jag får riktigt magiskt hår/färg.:-)

  • Woop woop, alltid härligt med frisörbesök! Yes exakt så blev det för mig denna gången hos frissan! Blev så nice!

  • AH! Men du goding där! Det blev ljusare och jag är sjukt nöjd. Allt klär dig för du är lätt den snyggaste i stan!

  • Åh hihi, i min header har jag ju lockar och tycker verkligen det passar mig. Där var det gjort med locktång. Ja steget nästa gång kanske blir en permanent! Många som har sagt att jag skulle passa i det. Denna gången blev det olika nyanser av blonda slingor och jag blev supernöjd. Har lagt upp en bild ifall du är lite nyfiken på resultatet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *