post

Välförtjänt ledighet, livet leker!

Idag så begav vi oss till min kära far för att plantera 400 granplantor och det lyckades vi göra på ett par timmar! Riktigt kul och härligt väder. Alfred var jätteduktig och hjälpte till precis hela tiden! Herregud vad gott det gör med lite värme & sol, hela Sverige verkar ha vaknat till liv ur vinterdvalan! Svenskar asså, haha!

När vi kom hem slappade vi på vårt altandäck på baksidan med musik strömmades ur högtalaren, helt underbart! Välförtjänt! Som ni ser på vår fasad har vi målat upp lite olika nyanser av grått och nu har vi bestämt oss  i samband nu i maj när vi lägger om taket så skall vi också måla om huset, då det var 10 år sedan sist.
Imorgon så har jag faktiskt tagit ut en semesterdag, så värd det, samt att jag hinner att förbereda det sista inför lördag! Kommer också publicera listan för kärlekståget imorgon! Tut, tut! Finns fortfarande en chans att anmäla sig.

Hur har ni gjort? Är ni lediga imorgon?

 

16 thoughts on “Välförtjänt ledighet, livet leker!

  • Ja så himla härligt. Har varit underbart att vara ledig idag! Imorgon är det event som gäller!

  • Ja jag jobbar aldrig helger, vilket är väldigt skönt. Men att vara en extra dag ledigt såhär är ju helt underbart! Ush stackars dig, kämpa på!

 1. ja men gud visst är det så härligt
  hoppas på att det håller sej så här nu o inte blir kallt igen håller tummarna för en varm sommar det behöver ja

  va duktiga ni är som fixat idag
  kram kram fin kristi himmelsfärd helg

  • Ja igår slet vi, hehe. Ja men jag räknar inte med att det håller sig såhär, lite kallare idag till och med. Men man får tänka att snart är det sommar på riktigt!

  • Ja helt underbart, tänk vad energin kommer tillbaka när man får lite sol! Japps idag var det kallare faktiskt, men men snart är det sommar iaf.

 2. Det är ju huur underbart väder som helst nu, värsta högsommarvärmen typ! Allt känns liksom lättare och jag håller med dig i att det ligger något i att hela Sverige har vaknat, alla är ute och det känns som ett mycket gemytligare och gladare samhälle 🙂

  Vad har ni för högtalare måste jag ju fråga, för sådant gillar jag! 🙂

  Vi har ett så bra avtal, så alla klämdagar är lediga. Med andra ord har jag inte ens behövt ta ledigt idag, jag är ledig ändå 🙂

  SV: Det gör jag också! Tropical house passar så bra på sommaren tycker jag.
  Heter listan så, Sommarhits 2018? 🙂

  Ja det låter ju inte helt fel faktiskt, kanske som sagt iaf är värt att bli medlem 🙂

  Hoppas du har det bra! 🙂

  • Ja bli medlem i Secret Escapes måste du bli, kostar ju inget 😉 Ja jisses herregud hela Sverige vaknar! Istället för hela Sverige bakar, haha!
   Vi har Sonos ute och Canton inne. Samt Yamaha.
   Tropical House är det bästa på sommaren. Japp Sommarhits 2018 på Spotify, check it out!

  • Ja hihi, ganska så lite i en stor skog med 400 granplantor. Men min far hade avverkar 2 områden då är det dags att sätta nya granar 😉 Tack snälla, swishar dig efter eventet o allt. Men dom rosa byxorna och blusen är sålda till mig!

  • Ja inte fel alls faktiskt och imorgon har vi event i Malmö skall bli så himla kul! Vi är så peppade. Ja så är det ju, jobb är självvalt och nödvändigt.
   Stor kram till dig finaste!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *