post

Var god dröj, jag river mitt kontor!

Var god dröj, jag river mitt kontor! Nej städar menar jag! Jag har länge, länge avskytt Patriks stora skrivbord som vi haft. Nu när han har gjort sig ett eget kontor nere i vår källare så fick jag mitt lilla vita skrivbord som jag alltid velat ha. Blev så mycket bättre. Men herregud! Sen insåg hur mycket skit man samlar på sig. Så har gjort en storrensning! Kastat det mesta!
Tror detta rummet i huset är det mest omgjorda faktiskt, kontor till barnrum till kontor ja osv.

Dock har jag en hel hylla med skönhetsprodukter, och massa annat man fått i goodiebags och liknande. Mycket babysaker som jag kommer ge bort till en vän som är gravid. Detta kan jag inte slänga jättefina saker.

Så här är mitt “nya” bloggspace, lite småfix kvar..

Var god dröj, jag river mitt kontor!

14 thoughts on “Var god dröj, jag river mitt kontor!

    • Ja härligt med sitt egna bloggspace, vi har ju haft gemensamt skrivbord som jag aldrig gillat, så stort och klumpigt. Hihi nuuu kan jag säga välkommen hem!

    • Ja inget märkvärdigt men skönt att slippa Patriks stooora skrivbord som tog upp hela rummet, det fick han flytta med sig t nedervåningen,hehe.

  1. Perfekt ju! Hade också behövt något rum för skrivbordet men tyvärr är lägenheten inte tillräckligt stor, killen har ett mini skrivbord i vrummet och jag får springa med min laptop till dom närmsta lediga ställena 😛

    • Ja skrivbordet innan var gigantiskt det slutade bara med att man la massa saker på det, stökigt,hehe. Åh ja tur du har en laptop då men det är skönt att ha en fast punkt tycker jag trots jag ahr en laptop, ytterst sällan jag flyttar på den,hehe.

    • Ja det gjorde susen och slängt massa onödigt som jag sparat på genom åren, haha. Fattar inte varför dock. Men nu är det borta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *