post

Vår nya Metalic World tavla

[I samarbete med Bimago]

Bimago är en nätbaserad butik som säljer målningar, canvastavlor, fototapeter. Dom har ett gigantiskt utbud och med många fina produkter. Jag har varit inne på en världskarta länge men inte riktigt hittat den rätta. Dom har jättemånga olika varianter att välja bland även här. Valde en 5-delad tavla, lite annorlunda och kul. Vi är så nöjda tavlan är jättefin, men vi borde nog kanske göra oss av med fondväggen den sitter på, haha. Man kanske skulle sätta upp panel där? Vad säger ni?

Man kan välja med olika kvalitativa prints och ramar. Vill man så kan även få en personlig hälsning på tavlan ifall man vill. Det som inte är fy skam heller är att priserna är riktigt bra.  Här kan man ju inhandla presenter exempelvis. Dom har även fina tavlor på akrylglas! Vill man ha en reproduktion av en känd konstnär som Van Gogh exempelvis så kan man få det. Hade varit roligt och köpa någon sådan variant som en present för att se första reaktionen.

Inlägget är i samarbete med Bimago.se men med 100% mina egna åsikter & tankar

16 thoughts on “Vår nya Metalic World tavla

    • Eller hur har varit inne på länge en med världskartor då jag är helt hooked up på det för tillfället,haha. Ja såklart du valde en Buddha 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *