Såhär såg våra vårkänslor ut i helgen

Det var underbart väder i söndags med strålande solsken och helt vindstilla. Yes! tänkte vi och drönaren åkte fram så att vi även fick dokumenterat våra vårkänslor! Att filma är ju så mycket roligare egentligen, varför har man varit så dålig med det innan? Dagens teknik gör verkligen framsteg och allt blir enklare och om inte annat mycket roligare! Jag måste bli bättre på att även filma med mobilen, på våra event exempelvis.

Många av er kanske redan har sett filmsnutten på min instagram @lindamarie.nu, följ mig gärna där. Filmerna kommer upp där i första hand. Måste ju tillägga att alla som väljer att följa mig följer jag givetvis tillbaka. Raggar gärna lite följare för att jag har satt egna mål på vad jag vill uppnå i olika steg och gör jag det skall jag belöna mig själv med diverse olika inköp av teknisk utrustning. Man kan säga att jag har fått mersmak. Men först måste mitt konto växa. Hoppas ni stöttar mig i detta.

Såhär såg våra vårkänslor ut i helgen, hur såg era ut? Vad vill ni se filmsnuttar på? Jättekul ifall man fick lite feedback.

12 thoughts on “Såhär såg våra vårkänslor ut i helgen

  • Ja, helt underbart hoppas nu att vi får en fin påsk, det verkar lovande för himlen är helt blå här.

 1. Här strålar solen idag från en klarblå himmel. Ljuvligt med andra ord. Super roligt med dina filmer.
  Imorgon åker vi ett par dagar mot Sälen för att åka lite skidor igen.

  Kram från mig

  • Ja men visst borde man filma oftare! Jag gillar dock inte att se mig själv på film, haha. Tack snälla, hoppas dom gillas!

 2. Åh det är såå härligt att våren äntligen börjar komma, sakta men säkert, men den kommer 🙂

  SV: Vi har haft ett läger efter att jag missade Ukrainalägret och det gick ganska bra tycker jag, men blev inte uttagen till tävlingen nu i helgen. Nu är det är tre läger kvar innan VM!

  Hoppas allt är bra med dig Linda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *