post

Våren är här! Glad Påsk!

Våren är här! Glad Påsk! Lite kallt fortfarande, men vi har gjort som vi brukar göra vid påsk FÖRUTOM att ta ut utemöblerna! Tecken på att det fortfarande är lite kallt! Solen skiner och himlen är blå, bara det piggar upp! Skönt med extra ledighet nu med, det är behövligt! Vi tog oss en härlig tur i skogen jag & Alfred, underbart. Helt tyst, solen sken, som vi njöt. Förra året vid denna tidpunkten så hade vi ⇒130 kvm altanbygge på gång.

Jag har börjat lite smått att “väcka” några växter, klematis, pelargonier och min vinranka. Vi har eldat upp lite kartonger, och vid påsk så tar vi alltid ut båten ur vårt garage och städar ur. Så när båten är ute på uppfarten, det är ett vårtecken hos oss. Som vi längtar att få lägga i den.

Igår hade vi Tapas Night här och det kommer i ett annat inlägg, så himla mysigt och så gott!

G L A D  P Å S K !

18 thoughts on “Våren är här! Glad Påsk!

  • Jamen Tapas är ju bara så gott. Vi ordnade med det själva hemma. Ja plantera om borde jag ju också iofs göra!

  • Ah men gud, allt blir så mycket lättare när våren börjar nalkas och man känner att energin börjar komma tillbaka! Mega kramar tillbaka till dig snygging! Vi har haft en skön ledighet.

 1. Så härligt!
  Jag har också börjat att få liv i pelargonerna och min Kajsa (klematis). Jag kunde inte heller motstå att köpa några nya fina exemplar av Mårbackan då det var bra pris på dem… ?

  • Jamen de tär helt underbart man känner verkligen att energin börjar komma tillbaka i samband med att våren börjar våga visa sig lite! Åh mårbacka är ju så himla fina. Måste nog kanske handla lite jag med,hehe. Men kul Klematisen, satte blad nästa direkt nu när den fick lite vatten. Underbart!

  • Nä men eller hur! Det är änna på tiden att våren börjar visa sig nu! Vi har satt på sommardäcken nu för att trotsa lite.
   Är ju fantastiskt väder och har varit hela påsken men och man börjar känna att energin kommer tillbaka!Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *