post

Vart går min nästa resa? Vart går er nästa resa?

Jo som ni säkert redan har koll på så är jag så himla taggad inför att åka till Dubai den 8 juni. Ett tag kvar, närmare 85 dagar, 20 timmar och 11 minuter. Vi kommer att bo på ett av världens lyxigaste hotell. Atlantis The Palm, wow säger jag bara!  Gud alltså, haha känns ju lite nervöst! Jag spanar efter inspiration i mängder, planerar till och med olika outfits och fotokonstellationer på olika platser, haha. Vill hinna med så mycket! Utforska det fantastiska hotellet och dess vattenparker, Burj Kalifa, Dubai Mall, ökensafari och mycket mer. Vi är så förväntansfulla och längtar!

Först så har vi ju också ett roligt influencermingel i Malmö att se fram emot, detta får ni inte missa!

Dubai har länge funnits med på min lista över ställen jag vill besöka och nu blir det äntligen verklighet! En annan plan jag tänker förverkliga är att jag vill åka till Skottland och det planerar jag att få till på sensommaren! Hoppas att jag & min vän får ihop det tidsmässigt.
Ni kan läsa om varför jag så gärna vill dit i mitt inlägg; Varför är Skottland på min Bucket List?

Hur ser ert 2018 ut med resor?

38 thoughts on “Vart går min nästa resa? Vart går er nästa resa?

 1. Vi bokade precis alperna på
  Påsklovet 🙂 ska bli kul m skidåkning!

  Sen troligtvis Grundsund i slutet av juli! Vore så kul å ses i sommar ju!

  Ev åker vi utomlands 1v i sommar inge bokat något ännu!

  Har ju några jobbresor kvar framöver oxå innan Säsobgen är över!

  Kramar

  • Åh vad roligt med Alperna, men jag gillar dock inte skidåkning,hihi. Kallt. Brrr.
   SÅ avis på dig och dina härliga jobbresor! JA! Kommer ni hit så måste vi absolut ses över ett glas vin eller nått 😉

 2. Så kul med Dubai 😀 vi har ingen resa inplanerad än 😮 måste ändras 😉 SV: men eller hur, så roligt att komma tillbaka till gamla härliga låtar 🙂

  • Ja det skall verkligen bli toppen med Dubai. Ja det får du ju se till att ändra på vännen 😉
   Ja gud älskar Mello låtarna på Spotify nu med, haha! Vissa iaf.

 3. Åh, va härligt att ha den härliga resan att se framemot! Vi åker till Spanien i juni med mannens familj för att fira att svärmor fyllt 60. Ska bli himlans härligt!

  • Ja verkligen, dagarna räknas,haha. Spanien är ju för himla mysigt med. Kul att göra en sån resa i samband med födelsedag!

  • Ja, det skall bli himla härligt verkligen. Resan hade gärna fått komma tidigare men nu blir det i juni och vi längtar!

 4. Vi båda har besökt Dubai, både bloggen och instagram rymmer lite inspo. Wow att bo där, det blir en upplevelse!! Magdalena har än så länge Edinburg och Italien, jag har Albanien och Sardinien. Tror(vet) att det kommer bli några till.

  • Men wow vilka resmål ni har framför er. Gillade ni Dubai? Skall absolut kika in hos er efter inspo! Edingburg hoppas jag att det blir för min del med!

 5. Jag skulle också vilja åka till Dubai, min sambo var där förra året med jobbet. Den ända resa vi har inbokat än är London i april! 🙂

 6. Skottland är säkert jättefint 🙂 Vi drömmer om att få resa till Island någon gång. Verkar magiskt.
  Skoj med resa att se fram emot. Vi har inga direkta resor inbokade än.
  Hoppas du får en fin dag 🙂

  • Ja det verkar ju helt magiskt Skottland, även Island, dit vill man ju också såklart.
   Ja, skönt att ha lite att se fram emot såklart!

 7. Woop woop woop!! SÅ himla underbart ju! Själv lämnar jag Sverige idag. för att få lite sol på Bali. My God så underbart det kommer bli! Och det är jag HELT övertygad om att eran resa med kommer bli <33

  • Ja det är sååå woop woop verkligen! Men du fuskis där Bali kommer ju bara bli helt amazing! Ser fram emot att få se dina bilder därifrån sen! Oh ja, längtar till Dubai!

 8. Men wow så kul att bo på Atlantis!! Har varit i Dubai en gång, så himla häftigt ställe!:)
  Min sambo fyller 30 i juni, så jag ska överraska honom med en weekend till London då, han har ingen aning, vet bara att vi ska iväg, men han tror nog att det blir på spa i Sverige någonstans 😉 Sedan åker vi till Maldiverna i juli och New York i september 😀 😀 Längtar så otroligt mycket!

  • Men ja det kommer verkligen bli mäktigt att bo där! En upplevelse i sig! Men Maldiverna och New York, lite avis här måste jag säga! Så mysigt, det blir han säkert glad över.

 9. Tokyo om en vecka!!!! Eurotrip (har hittat husbilen vi ska köpa!) och sen madagaskar till vintern. Och skottland då förstås däremellan:)

  Och lite festivalresor såklart, Sweden Rock i svenska Norje, Tons of rock i norska Norge och Öland roots.

  Du kommer få det fantastiskt i Dubai, det är jag helt säker på, känns verkligen som din typ av resa med lyxiga middagar och sky bar drinkar:) After noon tea uppe i burj ska tydligen vara amazing, och kosta typ 2 papp per person haha. Kram

  • Gud, redan dags för er resa till Tokyo kommer bli så mäktigt Tina! Åh vad roligt att det blir av med husbil! Vår eurotrip räknar jag nog till det bästa jag gjort faktiskt, helt amazing! Haha Burj it is men inte after noon för 2 papp, haha. Hm jag längtar till Dubai värmen och alla häftiga byggnader och de fantastiska vyerna, stränderna, vattnet. Lite mindre hajarna, haha. Grymt Skottland måste klämmas in! Lika mycket planerat as usual á la Tina style, like it!

 10. Torrevieja två gånger står på mitt schema hittills 😀

  Svar: Ja alltid är det någon haha 😉 Dock kan han ju gå in och läsa själv, så varför det skvallras förstår jag inte riktigt.. Ohja alldeles för tidigt, jag måste hitta mig själv!

  • Härligt med Spanien! Ja gud, man måste landa i det man har. Inte heller få panik för att man råkar vara själv.

 11. Härligt! Jag har äntligen bokat min nästa resa (efter att ha varit på hemmaplan sen augusti), blir en korttripp till Amsterdam i slutet av april. Sommarens och höstens resor får vänta tills jag vet när jag får semester, ska försöka dela upp den i två delar tror jag så nöjet sprids ut en smula 🙂

 12. åhh låter underbart med dubai en dag efter min födelsedag=)
  ja hade gärna åkt dit. vill till ett varmt land men ja tyvärr blir det inget över med det
  har ju mitt knä som ska op o så så tyvärr

  ja du ernst grejerna håller ja me om så enkelt o massa pengar

  • Åh ja Dubai skall bli underbart! Åh ja ush så surt med ditt knä men hoppas det blir bättre efter op då. Ja, haha galet vad man kan ta betalt asså.

  • Åh härligt, de flesta verkar dra till Sälen över påsklovet. Personligen gillar jag ju inte snö, skidor eller kyla,haha. Ååå skall bli så kul att träffa dig i maj!

 13. Förstår att du längtar till Dubai!
  Över påsk drar vi till Vemdalen – hoppas på fint väder! Näst på tur står New York, vilket gör att jag missar eventet i Malmö. Alltid är det något som ska krocka! Och när skolan slutar tar vi en kick off i Spanien för att dra igång sommarlovet ordentligt 🙂 Så jag har också lite att se fram emot!

  • Ja,jag behöver verkligen värme nu! Trevligt, gud New York så många som åker dit! Vad går flyget på? Vad bokade du med? Kickoff i Spanien lät ju inte heller helt fel,hehe.

  • Ja det kommer verkligen att bli en upplevelse att bo på det hotellet! Riktigt kul med Dubai, ja tiden får gärna gå fortare nu,hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *