post

Vårt Influencermingel i Malmö

I lördags så var det full fart med vårt influencermingel i Malmö och vi är så himla stolta! Stort tack till alla sponsorer vi hade, sammanlagt hade vi vinster för 43.000:-. Lite galet!
Vinster både på minglet och mera vinster till middagen middagen. Det gäller att minsann få ihop allt, och vi lyckades verkligen bra med det jag och Katja.

Till dem som bodde kvar så väntade en Loddo full av överraskningar på deras sängar, vilket var mycket uppskattat. Vi tävlade också ut dessa, samt Smakboxar. Vi hade fantastiska företag på plats och det delades ut lite goodies, bjöds på bubbel och snacks.
Man möttes av härligt rosa goodies ifrån GlitterBruns Frisörer, Bruns Products visade deras EKO produkter, som för övrigt är helt fantastiska. Använde deras egengjorda schampoo och balsam nu och jag är helt fast!
Man fick snygga bryn hos Salong Karisma och massage hos Sparadiset. Eucerin pratade om solprodukter och även där fick man med sig en liten goodie.
Topvisible pratade om marknadsföring på instagram.

Nu är 2,5 månads planering över och vi är så nöjda med allt, vi är lite trötta efter eventet. Mycket att rodda med. Känns alltid lika bra när man ror något i hamn på detta sättet!

Nu inväntar vi lite bilder från fotografen, så det kommer mera.

19 thoughts on “Vårt Influencermingel i Malmö

 1. Tack snälla för en toppen dag. Jag hade så roligt och blev så glad för mina vinster och påsar. Ska bli roligt att se fotografens bilder.

  Det var kul att träffa dig igen. Hoppas att vi snart ses igen.

  Kram från mig

  • Tack själv oerhört roligt att du kom. Så himla roligt att få träffa dig igen. Ja vi är med så nyfikna på fotografens bilder såklart! Ingen optimal “fotomiljö” men vi hoppas på det bästa! Hoppas med vi ses snart igen!

  • Ja vi är supernöjda och tror verkligen deltagarna på vårt event blev det också, så roligt verkligen.

  • Ja du skulle ha varit med 🙂 Men nästa gång kanske vi har event i dina trakter vem vet 😉 Vi är så nöjda och tror vi gjorde deltagarna nöjda med.
   Btw skall svara på ditt mejl har varit lite mycket det senaste men är på gång 😉

  • Men åh tack fina snälla du, ja vi har förberett eventet ett tag och stått i verkligen. Vi är så nöjda med eventet.

  • Ja, vi hade många fina vinster på plats och härliga goodiebags, vi är så stolta att vi drog ihop detta!

  • Men åh hihi förstår dig! Smakboxen är verkligen toppen! 8 juni drar vi till Dubai, kan ju alltid ta med mig ngt ifall du vill 😉 Vad jobbar du med där?
   Vad rekommenderar du att göra? Vi kommer att bo på Atlantis.

 2. Wow, det hade varit så skoj att vara där <3 Skönt att det gick bra 🙂 Är lite nyfiken på hur det går för dig med farmen? Kanske du inte vill berätta men kan inte låta bli att fråga 😉 Hoppas du har det bra i värmen <3

  • Ja du skulle ha varit på plats, våra deltagare blev lite bortskämda 😉 Så det var lyckat himla roligt! Åh hihi det blev inget Farmen äventyr för mig, lite synd. Hihi gör inget. Yes har det helt underbart i värmen!

 3. Synd att man bor så långt bort och inte kunde komma på ert finna event. Men nån gång måste man försöka ta sig på ett event som ni har. Man skulle inte tacka nej till dessa produkter.

  • Ah men ja eller hur, synd. Vi täcker ju Västerås, Göteborg, Skåne och lite här och där emellan 🙂 Vem vet våra vägar kanske korsas någon gång. Ah det roliga på event är inte produkterna egentligen utan alla nya fantastiska människor man får träffa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *