post

Vem är LindaMarie egentligen?

Ja, herregud vem är jag? Det vet jag inte ens själv ibland. Har just nu en liten svacka. Känner mig supertrött, inte motiverad alls, inte mig själv helt enkelt. Har en huvudvärk jag inte kan bli kvitt vid, ont i nacken. Är nog dags att boka en massage! Har just tagit en härlig promenad med hundarna och det hjälpte.

Har massa roligt att se fram emot detta året och även nästa! Jag är personen som vill ha framtidsmål och kämpa för dem. Vart är jag om 5 år, kommer jag att jobba där jag jobbar nu? Ibland känner jag mig bromsad i livet och det gillar jag inte alls. Jag vill framåt! Jag vill göra det jag tror på. Få testa och misslyckas, prova igen! Jag gillar att få klättra uppåt, lära mig nya saker och inte bara nöja mig! Jag vill mycket helt enkelt. Det är jävlar anamma i mig! Jag är driven och det gäller även när det kommer till mina sociala medier.

Jag är nästan alltid glad. När jag är stressad så är jag fullt fokuserad på mina uppgifter och har som mål att när jag ligger efter så skall jag ta igen det jobbet. Då går jag in i en bubbla och stänger om mig för att kunna fokusera 100%.

Jag vill sjukt mycket, jag är den som verkligen jobbar 8 timmar om dagen och lite till. Jag sitter inte och slösurfar på jobbet som vissa gör. Jag får gjort mycket, jag är effektiv och strävar efter att allt skall bli så bra som möjligt! Jag avskyr att någon tycker jag är lite för flitig. Jag gillar inte när någon tappar tråden och inte håller sig till saken. Rätta småfel kan man göra senare, kontentan är det viktiga. Jag är på jobbet för att jobba, jag älskar att jobba. Att människor är avundsjuka åt andras framgång det kan jag inte förstå. Istället för att glädjas åt andra. Vad är problemet? Jag tror de flesta någon gång i livet eller väldigt ofta stöter på detta. Gäller att borsta bort dom personerna från axeln och se utanför boxen, inte ta åt sig. Alla är vi olika, jag accepterar det. Gör du?

Jag älskar att ha drivna och positiva människor omkring mig där man peppar & stöttar varandra. Jag känner att jag ha ett fantastiska vänner och kollegor och inte minst min goa familj. Tålamodet tryter dock lite just (läs en hel del) nu med en 7- åring som verkligen inte gör som man säger, som inte lyssnar, som vägrar. Ja, det tillhör väl livet mer eller mindre men det är sjukt tröttsamt.

Livet ÄR livet, det går upp och det går ned. Det är bara att hänga på och spänna fast sig i den bergochdalbanan.

Tack till Anna som tog kortet

24 thoughts on “Vem är LindaMarie egentligen?

 1. Du är fantastisk vännen!! Ibland behöver man dock dra lite i handbromsen, är nog det huvudvärken vill säga dig!! Du gör mer på 70% än vad de flesta gör i hela sitt liv!! Du är världens bästa kollega!! Kramar ❤️

  • Åh tack snälla fina rara du! Du är med världens bästa kollega! Ja, sant man behöver den där handbromsen ibland. Hihi effektiviteten själv 😉

 2. Du verkar helt fantastiskt av det jag läst i din blogg! Borsta bara bort det negativa och fokusera på det som är positivt. Glöm inte att andas för guds skull. Skickar en stor kram ♥️

  • Åh fina du,tack! Ja jag brukar kunna hantera negativitet bra, men ibland så blir det för mkt,hehe. Nä skall försöka komma ihåg att andas. Det är just det. Tack för kramen med.

 3. Jag håller helt med dig! Alla är olika och istället för att vara avundsjuk på ”framgångsrika” människor runt omkring så se upp till dem och ta efter. Och är du nöjd med det du har och inte vill kämpa hårdare så kan man ju bara glädjas åt andras framgång och vara nöjd! ?
  Pepp pepp, för att känna framgång så måste man kunna känna motgång!
  Kör hårt!

  • Ja det är just det som många verkar ha svårt att anamma. Glädjas åt någon annan verkar ju tydligen svårt. Tack snälla. Med livets motgångar så lär man sig.

 4. Fina Linda, kroppen har olika sätt att säga ifrån glöm inte lyssna och TA HAND OM DIG ❤

  Jag var en sån som blev avundsjuk på andra…. men jag växte upp och tänkte om.
  Vi alla borde höja varandra istället för att avundas.

  Stor varm kram till dig ❤❤❤

  • Tack fina Angelica, dina ord värmer. Ja, jag är rätt bra på att dundra på, måste nog lyssna bättre på mig själv. Varva ned lite. Ja allt handlar ju om att mogna i sitt tankesätt när det kommer till det och det verkar vissa ha väldigt svårt för att göra. Mera kärlek och omtanke till alla! Tack snälla du för kramen med, den var behövlig.

  • Tack, även om det var lite halv deppigt inlägg så är det roligt att skriva lite mer personligt. Detsamma till dig måste jag säga!

  • Åh men tack. Ja, jag gillar att ha tydliga mål och jag är väldigt framåt & drivande. Kul att kunna inspirera andra! Vad hade du velat läsa utav mer hos mig?

 5. Slösurfar på jobbet? Vem tusan har tid med det haha. Du är betydligt mer driven än mig, jag vill massa saker, men lite för feg för att slutföra vissa saker ibland, det kan jag bli irriterad på mig själv för. Jag fattar till exempel inte varför jag inte flyttat utomlands när jag drömt om det i halva mitt liv eller varför jag aldrig vågade satsa helt och fullt på konsten…eller varför jag över huvudtaget flyttade tillbaka till Uddevalla när jag hade alla vägar öppna för att dra precis vart som helst. Blir så trött på mina fega val och enkla genvägar ibland. Men nu äntligen ska jag ta tag i det. Hejdå Uddevalla och framförallt, hejdå Sverige! Några månader kvar bara…

  • Nämen exakt, VEM hinner med det inte jag i alla fall! Ah men Tina, du är med sjukt driven förstår inte hur du orkar läsa samtidigt som du jobbar! Jag förstod nog aldrig riktigt heller varför du flyttade tillbaka till Uddevalla,hihi. Men jag tycker du är sjukt grym på alla sätt med det du gör! Ja gud Norge, kommer bli hur bra som helst! Hur skulle du göra med ditt jobb nu då?

 6. Finns det något som är så tråkigt så är det pilla navelludd på arbetstid? Jag är som du, jag jobbar hellre och gör det bästa jag kan 🙂

 7. Vilket bra inlägg och så kul att läsa 🙂

  Sv: Jaa såå himla roligt alltså att vara med i årets Bonde söker fru 🙂 Jag älskar programmet 🙂 Så kul att du ska kolla på det iaf 🙂

  • Åh tack även om det var ett lite halv deppigt inlägg, men personligt som sagt. Ah hihi känns ju lite som att jag känner dig så jag måste ju kolla nu bara för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *