post

Vi är på sida 6 i deras katalog!

Jag har ju HELT glömt bort att berätta för er att vi hamnade i Viskans katalog på sida nummer 6 med vår baksida. GALET STOLT är bara förnamnet!
För ett tag sedan visade jag bilder där vi totalrenoverat vår baksida: Projekt baksida: Altan, Pergola, Spabad ⇐ kolla länken ifall ni är nyfikna på hur det blev.
Det började med att svärmor ringde, har ni sett katalogen? Er baksida är med där. Just det ja! Det hade jag ju helt glömt, haha. Så efter ett tag så fick vi katalogen hemskickad till oss. Jag bläddrade och bläddrade, hm nä hon måste ha sett i syne. Började om och tittade extra noggrant och där var våran baksida i början av katalogen! Galet! Viskan gillade skarpt det vi gjort, känns ju lite extra roligt då att bli utvald.

Nu har vi pimpat ena delen av vår pergola med julbelysning och det är så mysigt. Tack Viskan och tack instagram.

6 thoughts on “Vi är på sida 6 i deras katalog!

  1. Wao så stort Linda. Härlig känsla förstår jag. Håller med dig om att de läggs alldeles för mycket pengar på klappar. Att skänka till välgörenhet är både klokt och stort tycker jag. På alla hjärtans dag har det blivit lite tradition att barnens skänker gåvor till unisef.
    I fjol skänkte de en lite slant av sina julklappspengar till Stadsmissionen.

    Ha det gott. Kramis på dig.

    • Jamen det är ju en sån häftig känsla, kan inte riktigt beskriva den..Underbar känsla! Ja det gör det så i år har vi dragit ned kraftigt på julklappar. Fin tradition av er. Tycker fler borde tänka till lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *