post

Vi har köpt nytt objektiv, wow säger jag bara!

Vi har den populära kameran Sony a5100, en riktigt grym systemkompakt kamera med wifi, selfieskärm, bildstabilisator. Rubbet! Häromdagen så överraskade min kära fästman mig med ett nytt objektiv.

“Lätt telefoto-objektiv. Objektivet har 3,8x optisk zoom, optisk bildstabilisering. (55-210 mm) som täcker de mest använda brännvidderna för porträtt såväl som landskapsbilder. Den har en bländare på 4.5-6.3 vilket ger otroliga detaljer och klara bilder även vid sämre ljusförhållanden”.

Jag är så himla nöjd! Har inte hunnit fota så mycket med det än, men dessa bilderna tog vi för att testa en snabbis bara.

9 thoughts on “Vi har köpt nytt objektiv, wow säger jag bara!

    • Men eller hur, jag är så nöjd! Patrik tar med sig det överallt på gokart träningen och nu är dom påväg t Borås så nu fick jag inte använda det idag heller,haha.

    • Det blir det verkligen. Så himla grymt objektiv, jättenöjd. Gubben tar med sig det överallt så jag ahr knappt fått använda det,hehe.

  1. Grymma bilder blev det <3 Och titta, söta vovven kom med på bild också, alltså älskar bulldogs 🙂 Både franska och engelska. Hoppas du får en skön dag <3

    • Ja vi är jättenöjda med objektivet! Ja haha Boston så fin. Samma här älskar bulldogs. Härligt lynne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *