post

Vilken härlig helg!

I lördags åkte jag ned till Malmö för att jag & fina Katja skulle bo på hotell Scandic Triangeln och bara umgås. Så nu fick man utnyttjat presentkortet med, toppen! Så sällan vi hinner att umgås och bara vara för när det är event och då har man ju 1000 saker omkring sig så man hinner knappt att prata med varandra. Vi inledde vår vistelse med babbel & bubbel för att sedan gå vidare till Eatery Social. God mat, drinken jag drack smakade en del sprit men det kanske var meningen, haha. Hörde nämligen fler säga just det. Eatery ligger på fina Clarion Congress Live. Sedan tog vi en snabb drink på TGIF för att sedan gå tillbaka till hotellet och kasta oss i sängarna. Trötta tanter liksom!

På söndagen avnjöt vi en god frukost, irrade runt på Triangeln, tog en fika. Sedan begav vi oss mot eventet. Hittade en parkering direkt utanför. Kunde inte ha blivit bättre! Mat var det värre med, allt var typ stängt så vi tog oss till en salladsbar och åt pokébowl, innan eventet satte igång. Eventet kommer i ett eget inlägg.

26 thoughts on “Vilken härlig helg!

    • Ja vi behövde verkligen tid för varandra jag & Katja. Så himla mysigt! Ja eventet på söndagen var inte helt fy skam heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *