post

Vill ha en ny mobil och gärna en ny dator, tack.

Min mobil börjar bli under all kritik nu, behöver knappt använda den så är batteriet slut. Min dator är av äldre modell, 17″ och ganska så tung och klumpig. Vill ha en ny mobil och gärna en ny dator, tack.

Idag har jag en Samsung Galaxy S6 Edge, frågan är skall jag byta till något annat? Iphone? Vill gärna ha en bra kamera i telefonen. Vad kan ni mina kära läsare rekommendera?

När det kommer till dator kan jag tänka mig 15″med tunn skärm som inte väger bly och som är smidig att ta med sig. Gillar inte när skärmen är för liten. Ingen Macbook. Det finns ju fruktansvärda hopp allt från 2000:- 14.000:- Vad har ni? Tips?

Vill ha en ny mobil och gärna en ny dator, tack.
Asus Zenboook från Netonnet

14 thoughts on “Vill ha en ny mobil och gärna en ny dator, tack.

 1. När det gäller mobil så är jag själv en Samsungtjej privat och har IPhone på jobbet, skulle aldrig byta helt till Iphone. Så där är mitt tips att fortsätta på Samsungspåret. Datormarknaden har jag lite dålig koll på just nu för jag är fortfarande nöjd med min Fujitsu modell ett par år sedan.

  sv: Jodå, vattnet är kristallklart även i området kring Dubrovnik!☺

  • Japp exakt har med en Iphone på jobbet och nej byter nog faktiskt inte. Blir nog fortsatt Samsung;) Dator är så jäkla svårt alltså!
   Åh underbart. Svårt att veta vart man skall åka, Split eller Dubrovnik eller ngt annat ställe i Kroatien?

 2. Rekommenderar helt klart honor 8, så galet nöjd med min, bytte bort iphone kan ju sägas. När det kommer till dator är jag ju dock en övertygad Mac användare och vägrar annat så där har jag inga tips

 3. Åh jag har samma dilemma jag är helt såld på Samsung älskar deras kamera jag suktar efter S8. Idag har jag S7 edge som jag är sjukt nöjd med.

  Dator står jag som frågetecken ?

  Kram

  • Åh jag vet men tycker dom är lite väl dyra samt att man betalar mkt för märket känns det som. Annars är dom läckra och supersnabba. Men tror inte att jag skulle vänja mig med programmen, gillar ju word, excel etc som jag använder väldigt ofta på min. Inbiten PC användare 😉

  • Ja haha man är i en dyr sits. Men teknik är ju förbrukningsvara och när det börjar sega & krångla så är det dags att byta innan allt havererar! Älskar Samsung!

  • Japp har nästan fått detta bekräftat nu att det är Samsung som gäller, varit inne på det spåret då jag såklart gillar min nuvarande. Sedan så har jag Asus idag och vet att dessa är bra. Så det lutar nog åt det hållet.

 4. Skulle själv behöva en ny dator, min håller på att ge sig helt! Är ju så jäkla svårt. Jag vill ju ha en MAC just för att det ska vara bra för bildhantering och det lite mer skapande som jag håller på med. Men ja, priserna är ju inte kul. Tror att datorer mellan 6000-9000kr ändå är helt okej, beroende på vad man ska göra iallafall. Men hade det varit en allt i allo dator , så hade jag hållit mig på den prisplanen iallafall.

  • Ja då kanske MAC är den bästa men gillar som sagt PC och Windows, hehe. Ja runt den prislappen ligger ju en bra dator. MAC är alldeles för dyr kan jag tycka. Får se vad det blir många berömmer just Asus Zenbook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *