post

Visst blir man avundsjuk?

[I samarbete med HelloRider]

…när någon totalt fullkomligt blåser om en på raksträckan när man cyklar, eller i backen? Man tänker vad tusan! En annan kämpar för livet och den andra ser inte ens berörd ut, till det går upp ett ljus! AHA! Det är ju en elcykel!
På mitt jobb så har vi till och med elcyklar som man kan låna om man skall på ett närmre uppdrag. Detta borde man bli duktigare på att göra. Väldigt bra miljötänk!
Utbudet på snygga elcyklar är stort och skulle jag någon gång köpa mig en elcykel skulle valet hamna hos HelloRider.

Vilken elcykel passar mig? Är man osäker så har dom till och med en elcykel guide. Viktigt att tänka på är vilket batteri och hur lång räckvidd man vill ha. Laddningstiden är ju också en viktig del, tycker jag. Man skall nog inte snåla på batterikapacitet utan lägga till lite extra för att få rätt batteri om man ändå har bestämt sig för att köpa en elcykel.

Dom har även prisgaranti. Vilket är ett stort plus. Man kanske har hittat cykeln billigare på något annat ställe. Men just där har dom kanske sjukt dålig service. Så jag gillar företag som har prisgaranti, det innebär att hittar man någon som är billigare så matchar dom priset, det är verkligen att tillmötesgå kunden. Personlig service är också något jag värderar högt och att cykeln är färdigmonterad när den kommer. Leveransen sker dessutom direkt hem till dörren i hela Sverige.

Visste ni att man kan ansöka om bidrag för att köpa elcykel? Budgeten hos Naturvårdsverket är slut för 2018 och hoppas verkligen att det anslås i deras budget för 2019, så att man kan fortsätta få bidrag för detta. Rymmer det inte i deras budget 2019 så kommer man alltså att få avslag.

Inlägget är i samarbete med HelloRider men med 100% mina egna åsikter & tankar

13 thoughts on “Visst blir man avundsjuk?

 1. Ja jag har sett flera som använder dessa cyklar särskilt inne i stan. De vore en perfekt present till mig att susa fram på. Så roligt och galet.

  • Åh ja så himla bra i stan verkligen och man tar sig ju fram mycket lättare. Vill man så kan man ju också “cykla på riktigt”.

  • Ja det verkar ju vara hur smidigt som helst! Skall nog låna en på jobbet någon dag när det går åt det varmare hållet igen.

 2. vi har fått frågan i kommunen o köpa en på avdrag av lön men nja ja har inte nappat ännu

  men de är sååå bra o bra hjälp tycker ja vi har sån apå jobbet nu o det är en himla bra investering
  hade varit bra som ja innan vi flyttade cyklade till jobbet

  • Ja bra initiativ av jobbet samma hos oss, perfekt! Bra mot miljön! Ah avdrag på lönen till och med, det var inte dåligt! Bor man så att man kan cykla till jobbet så är det ju perfekt.

 3. Elcykel låter så spännande, men samtidigt så cyklar jag för att få motion samtidigt som jag tar mig platser, vilket försvinner lite med en elcykel hahah!

  • Sjukt bra med en elcykel i större städer t.ex är det är svårt att ta sig fram. Sedan så är det bra mot miljön och man kan ju välja att cykla på riktigt med motstånd med en elcykel med 😉

 4. Ohhh ja! Blir så sjukt avundsjuk när man själv svettar, flåsar och kämpar sig upp för den där värsting backen, och förbi en kommer en 70 årig dam och bara swishar förbi, hahaha! Kram fina <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *