post

Woop, woop Save The date!

Exakt så pepp som rubriken lyder; Woop, woop Save The date! Så känner jag mig! Har velat göra detta så länge nu och tror det kommer bli asgrymt!
Jag och Katja vi är så peppade och laddade och jobbar på för fullt nu! Planerar, pratar, skrattar, planerar lite till. En hel del moment som skall falla på plats fortfarande såklart, det är ju ett tag kvar.
Känns så roligt detta! Nu har vi datumet i alla fall! Missa inte vårens event med LM Event. Ett litet tag kvar. Ni får helt enkelt vara lite nyfikna tills dess. Men detta kanske blir det största eventet vi någonsin gjort, om det går som vi vill.

29 thoughts on “Woop, woop Save The date!

 1. Ang. Valhajarna. Vet att tex filippinerna inte följer alla regler som man ska för att valarna ska må bra. Kanske borde nämnt att det var i mexico jag var där reglerna är stenhårda (och man måste själv såklart ta ansvar för att välja bra guider) fiskarna får a absolut inte matas, man får under inga omständigheter röra vid dom och inte vara mer en 3 i vattnet samtidigt mer än 15 minuter. Och simmar dom iväg får inte båtarna följa efter. Men det är klart, säkert flera oseriösa tourer som skiter i reglerna – så det är viktigt att välja rätt – och betala för det. (Betalar man för lite är det med största sannolikhet ett skitbolag). Tror vi betalade 2500 kr per person för 15 x 3 minuter. Har inte hört något om att valarna i mexico skulle fara illa av det, men så är dom ju också bara där ett par månader per år. I filippinerna stannar dom kvar för att dom blir matade – vilket också förstör ekosystemet. Ska redigera mitt inlägg ich påpeka vart jag var någonstans. Tack för att du uppmärksammade mig på det!

  • Åh ja gud, finns ju dom som inte sköter sig alls och djuren blir skadade av propellrar etc. Ah tänkte inte på vart det var bara att jag läst att det inte var bra detta med valhajarna. Känns ju inte så kul och stötta en sådan sak. Men bra att vara medveten där som du var.

 2. oj spännande men bor ju som allti för långt i från o mår inte tillräckligt bra för att åka långt =( tråk för mej

  nä du allt så ja kan knappt röra mej eller gå värk dag o natt o ändååå får väl se va denna op gör men är så osäker på att den verkligen hjälper
  fin fredag kram

  • Åh ja så är det ju ibland, men du får hålla utkik ifall vi har fler event närmre dig framöver.
   Åh förstår det, håller tummarna då.

 3. Va spännande 😀

  Tänkte även säga att du behöver inte posta dina svar när du kommenterar på min blogg 🙂 Ställer jag en fråga så går jag alltid tillbaka till bloggen för att läsa svaret.

  • Åh ja det kommer bli så bra, hoppas vi ,hehe. Ah jag gillar det för då blir konversationen mer flytande. Därav svaret.

  • Ja woop woop kan man verkligen säga. Kommer bli så himla bra detta! Längtar!! Kul att förhoppningsvis få träffa dig igen då!

 4. Pingback: Mello final & en lugn helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *