post

WOW! Vilken chic kväll vi hade

Eventet i lördags blev så lyckat i den mysiga salongen Hello Bombshell i Göteborg. Vi hade en supermysig stund tillsammans där vi blev stylade i håret och sminkade. Vi är jättenöjda och hoppas såklart att ni andra också är det?
Stort tack till fantastiskt duktiga Tess som var där och förgyllde vår kväll i bilder! Blir lika nöjd varje gång. Så många olika människor och talanger och kunskap samlat på ett och samma ställe, helt underbart!
Tack Tanja för att du vill göra detta med mig och nu siktar vi mot nästa mål. Linda nu väntar vi på att du skall bli fit for fight snart också 😉 Så vi blir fulltaliga och en tillökning är på gång, mer om detta framöver. Nyfikna?

Samt stort tack till: Näsets Fotvård, Laser Focus Clinique, Hjärtats Juiceri, MatHem, Face By Karin, Sweetme37, Shineth Jewelry, Glacial Bottle, CapriCollection, Brows By Taar

 

21 thoughts on “WOW! Vilken chic kväll vi hade

 1. Ser ut som ett toppevent, som vanligt 😉 Själv firade jag en fyraåring den dagen annars hade jag lätt anmält mig.

  Svar: Det är bra med oss, mycket på jobbet nu för mig som strular lite också och kalas och ett hus till som vi planerar renovering för. Så allt på en gång

  • Men åh hihi vad gullig du är, hoppas att du dyker upp på nästa event då som kommer framöver 😉
   Åh nej trist med att det strular, hoppas det inte är något allvarligt. Ah det blir det huset alltså, kul! Om det är det jag tror du menar!

 2. Har förstått att eventet var toppen efter jag sett alla fina bilder från er alla som deltog. Så spännande med tillökning hos LM. Ha en fin fin onsdag. Kram Kamilla

  • Ja det var lyckat, alltid lika roligt när det blir som man tänkt sig! Roligt att du har tagit del av andras bilder från eventet också 🙂 Ja det kommer att bli så bra!

 3. Pingback: Va hände på eventet i lördags? | enklaknep

  • Jamen ja! Det är kul när det blir som man tänkt sig! Man tackar ödmjukast för komplimangen. Blir ju så när ett proffs sminkar,hehe.

 4. Pingback: Hello Bombshell Event! - CITYCATWALK

 5. Pingback: Vad Gör Man En Lördagkväll i Göteborg? - CITYCATWALK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *