post

WOW! Vilken överraskning! Vilken resa jag fick!

Dubai 2018, here we come! Helt galet vilken överraskning jag fick av min underbara fästman när jag fyllde år. Vi har pratat på att ta 1 veckas tidig semester i år. Har diskuterat Portugal eller Kroatien. Men jag har länge pratat om Dubai. När vi sitter på restaurangen så ber han mig googla ett hotell. Jag avfärdar detta med att säga att jag måste äta, min mat blir ju kall. Var ju så hungrig,haha!
En stund går sedan ber han mig att googla hotellet igen. Jaja säger jag, sagt och gjort när jag googlat sagt att ja det hotellet känner jag väl till, då drar han fram en lapp med bokningen att han bokat JUST DET HOTELLET I DUBAI! LYX!

Detta är helt galet, vi skall alltså bo på det femstjärniga Atlantis The Palm, som precis har ALLT! Kolla in bilderna!
Blev så chockad, ja vi skall faktiskt bo där på den konstgjorda ön som liknar en palm. Vi åker i början av juni, det är 39 grader varmt och 31 i vattnet! Känns inte som att detta är verkligt.

” Atlantis The Palm har också spa-avdelning, tennisbanor och internationell barnklubb. Det finns två stora pooler att välja mellan, en avsedd för aktiviteter och en med lugnare karaktär och utsikt över den kilometerlånga sandstranden.
Vattenpark för hela familjen
I hotellets egen vattenpark, Aquaventure, finns ett stort antal vattenrutschkanor för olika åldrar och våghalsighet, lazy rivers och barnens eget vattenland.
Myten om Atlantis
I anslutning till vattenparken ligger hotellets akvarium, Lost Chambers, vilket är inspirerat av myten om Atlantis. Här kan du se färgglada fiskar, rockor och hajar simmar förbi.
Simma med delfiner
I hotellets delfinpark får du se delfiner på riktigt nära håll. Du som vill kan även uppleva hur det är att simma med delfinerna. Som gäst på Atlantis The Palm har du fritt inträde till både vattenparken och akvariet samt rabatterade priser gällande delfinparken”.

Har ni varit i Dubai? Kom gärna med era bästa tips.

 

37 thoughts on “WOW! Vilken överraskning! Vilken resa jag fick!

  • Tack! Skall verkligen bli helt underbart! Har aldrig varit i Dubai så det kommer verkligen bli en upplevelse utan dess like!

 1. Wow vilken schysst present!!!! Jag älskar ju Dubai har varit där flera ggr! Har ätit en lyxig middag på Atlantis när det var ny öppnar! Så trevligt!

  Skull gärna bo där oxå!

  Vi var ju nyligen i Dubai så massor av tips på min blogg! Kramar

  • Ja verkligen. Jösses det hade jag inte räknat med alls! Skall bli otroligt grymt att åka dit! Att bo på detta fantastiska hotell med kommer att bli en upplevelse bara i sig! Har redan spanat in din blogg, finns så mycket att se & göra! Skall bli kul!

  • Jamen ja det har jag sett på instagram, måste in och kika mer på din blogg! Aldrig fel med olika tips! Ja alltså Atlantis The Palm är ju en upplevelse bara i sig skall bli otroligt häftigt! Vi åker i början av juni.

  • Ja en helt underbar present, min dröm går i uppfyllelse! Haha vad rolig han är. Inte dåligt dom kan du ju spendera på en resa exempelvis 🙂

 2. Vilken present! Inte varit Dubai men är lite sugen, mannen vill dock inte alls dit. Kikar på resor nu för oss ska åka slutet av april för att få lite längre sommar.

  • Ja en helt fantastiskt present, en dröm som går i uppfyllelse! Har inte sett en enda som har varit där som blivit besviken. Så himla kul! Han får googla och tänka om helt enkelt 😉

 3. Wow vilken överraskning!!! Vilken härlig semester ni kommer att få!
  Dubai står med på listan över resmål jag vill besöka, mannen har varit där i jobbet,& gillade det. Lite coolt tyckte han att när man skulle bada i havet så var det som att krypa ner i ett badkar m ljummet; nästan varmt vatten

  • Ja verkligen en sån överraskning man fick, galet! Ja Dubai har stått länge på min lista över resmål, vi har pratat om det. Men det här anade jag inte! Ja när vi är där så har deras sommar börjat 39 grader och 31 i vattnet. Så det är som din gubbe förmodligen säger,hehe. Lite rädd för hajar dock, haha.

  • Ja haha går inte beskriva känslan att ka dit, galen, overklig. Lite för långt bort but hey det är bara 144 dagar kvar ju 😉

  • Ja det skall bli helt underbart, kan inte riktigt beskriva hur mycket jag längtar! Tok längtar verkligen men får försöka tänka på annat ett tag.Hehe. Kommer dock bli svårt.

 4. Pingback: Julen borta och jag finner ett inre lugn

 5. Pingback: Sunday, Funday?

 6. Pingback: Day Off - I´m feeling great!

 7. Pingback: Vart går min nästa resa? Vart går er nästa resa?

 8. Pingback: Min nya Panos Emporio bikini får följa med till Dubai

 9. Pingback: Det börjar dra ihop sig! På fredag åker vi!

 10. Pingback: Mot Dubai! Vi är så peppade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *