post

Yellow, Miss Sunshine!

När man klev upp idag så var det strålande solsken och vilken härlig värme det har varit idag! Helt underbart! Man riktigt känner hur energin kommer tillbaka och hur pepp man blir!
Idag så har jag och Alfred målat kaninburen bland annat och städat ur växthuset! Skäms på mig, har faktiskt inte sått någonting. Imorgon är det jag som hastar till Plantagen och handlar lite! Hur har ni gjort i år? Sått? Köpt sticklingar? 

Har underbara vårkänslor det riktigt spritter i hela kroppen! Imorgon blir det planteringsdag! April förra året var jag i Milano, så himla kul med bloggen att jag man bara kan klicka på april månad och vips så fräschar man upp minnet lite och jämför. Detta gjorde jag i April förra året.

 

21 thoughts on “Yellow, Miss Sunshine!

 1. Visst blir man pepp!! 🙂 Själv får jag plantor av min svärmor och min mormor som driver upp massor av grönsaker och blommor!
  Visst är det bra med bloggen som en levande dagbok med fotogrgafier! 🙂

  • Ja gud, så himla härligt med bra väder! Man riktigt känner hur energin kommer tillbaka och idag har det blivit växthusfix här. Men åh sikken lyx att få massa plantor. Vill med ha ju 🙂 Ja så roligt att med ett enkelt tryck komma tillbaka samma årstid fast på föregående år. Lyx!

 2. Såå härligt verkligen 🙂 och gult är så fint 😀 SV: ja helt fruktansvärt och all den press han fick utstå, sjukdomar och önskan om pauser som inte godtogs.. blir så ledsen.

  • Underbart med bra väder! Ja fräsch fräsch färg verkligen. Ja ush det är helt sjukt, stackarn. Lite osäker på det och sprit och hårt leverne tillslut pallar inte kroppen.

 3. Tack min fina du <3
  DU är fin
  ja här har inga blommor köpts än hörde en som redan planterat morötter o så oj min är inte ens rensad :d
  men ja skyller på knappt varit hemma nu så hinner inte
  kramar fin söndag

  • Naw men gulle dej, tack själv!Idag shoppade jag en hel del till växthuset faktiskt. Japp morötter kan man så nu. Så lätt, det glömde jag dock köpa idag, så det får bli snart. Roligt!

  • Haha men vad roligt, tycker du. Aldrig tänkt på det, älskar ju verkligen gult. Så fräscht, kanske ska hitta mer gula kläder då,hihi. Tack finaste!

  • Japp idag så inhandlades det en hel del till växthuset, roligt! Har du balkong får du sätta lite i nått drivhus eller nått. Alltid kul med gurka och tomat 🙂

  • Helt fantastiskt härligt med vår och vilken underbar dag det har varit idag! Tack, gult är verkligen inte fult!

 4. Jag har för första fången sått mina egna tomater som fortfarande står i köksfönstret ? Mina gurkor klarade sig inte tyvärr så det blir att köpa några gurkplantor i veckan.I vanliga fall flyttar dom ut till växthuset 1 maj men i år har vi faktiskt inte flyttat ut dom ännu.Där emot har vi nu förberett poratislandet o ska sätta ner våra egna potatisar i helgen.personligen tycker jag att det smakar bättre med eget odlat. Vad härligt att höra att du har köpt på dig lite blandade plantor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *